L. Keeley Construction

L. Keeley was looking to create a space with high energy to engage all their employees. They wanted to consolidate all their employees into one headquarters that would also unify the brand and translate their core values into their workplace environment.

The revitalized space features exposed structure and raw building materials of concrete, steel, wood, and corrugated metal, and emphasizes the “construction” presence. Layering of the unique materials, along with brand colors, rich textures, and industrial fixtures completes the interior identity. Open cable trays, exposed duct work, and computer servers prominently on display in the lobby are part of the building’s high tech new look.

Departmental requirements and adjacencies dictated the organization of the space. By centralizing the interior offices and shared conference spaces, ‘neighborhoods’ with distinct identities were formed. Casual break out spaces between neighborhoods encourage collaboration and teamwork. Energetic gathering spaces are included on each floor to provide a social retreat and capture the spirit of L. Keeley.

Finally, large scale collage-style graphics that feature the company’s Building Groups, the company culture as well as community involvement and corporate history were added. These graphics and use of materials throughout the space act as a way finding strategy and showcase the foundation and values of L. Keeley.