Ascension Health – Interior Tenant Finish Renovation

Ascension Health’s Supply Chain department was growing and consolidating employees from other locations. This fast-paced project (which was completed below the project budget amount) allowed Ascension to expand their space by almost 11,000 SF utilizing vacant space available within the building they occupied. M+H and  O’Toole Design provided design services that gave the new space a cut-above feel, challenging and upgrading the traditional standards previously found in their organization.

Smaller, more functional workspaces were created with economical, sustainable daylight and views. The result was a collaborative, more positive and interactive work environment, achieved by lowering panel and wall heights, utilizing sound masking to assist with distractions, and using lighter, brighter colors and glass to increase daylight and enhance views.